ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Η Γαλλία βοηθά τους αμάχους στο Καραμπάχ – Στέλνει γιατρούς και υλικό – Η Ελλάδα ούτε… γάζα

Η Γαλλία βοηθά τους αμάχους στο Καραμπάχ – Στέλνει γιατρούς και υλικό – Η Ελλάδα ούτε… γάζα

Είναι να απορεί κανείς με την επιλεκτική(;) ευαισθησία μας. Εκεί που ήμασταν πανέτοιμοι να παραλάβουμε το βραβείο… Νόμπελ ειρήνης, για τις υπηρεσίες στους πρόσφυγες από την Συρία, καμία βοήθεια δεν έχει φύγει από την Ελλάδα για το δοκιμαζόμενο λαό του Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Η πρωτοφανής αυτή αδιαφορία για τους χειμαζόμενους Αρμενίους από τους συνεχείς βομβαρδισμούς του Αζερμπαϊτζάν στο Στεπανακέρτ είναι άξια μελέτης.

Η Αρμενία μόνη της πολεμά Αζερμπαϊτζάν και Τουρκία και εδώ ούτε ένας έρανος ούτε μια γάζα για τους αμάχους.

Εξαφανισμένοι και οι «γιατροί δίχως σύνορα».

Όπως έκανε γνωστό η Γαλλία θα στείλει προσωπικό, ιατρικό εξοπλισμό και φάρμακα για να βοηθήσει την Αρμενία στην ιατρική περίθαλψη των τραυματιών από τη σύγκρουση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ μεταξύ των Αρμενίων και των Αζερμπαϊτζάνων, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Στο πλαίσιο της σύγκρουσης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, η Γαλλία θα προσφέρει ιατρική περίθαλψη έκτακτης ανάγκης στο σύστημα υγεία της Αρμενίας. Ο Έκτακτος και Πληρεξούσιος πρέσβης της Γαλλίας στην Αρμενία, έγραψε σχετικά στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τον Ζόναθαν Λακότ, μια ομάδα ορθοπεδικών χειρουργών θα φθάσει από τη Γαλλία, καθώς και απαιτούμενος νοσοκομειακός εξοπλισμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προσφορά αυτή μαρτυρά την αλληλεγγύη της Γαλλίας στα θύματα της σύγκρουσης, ως πρόσθετη βοήθεια σε αυτήν που παρέχουν οι γαλλικές περιφερειακές αρχές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.