ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Αξιωματούχος της Κομισιόν απείλησε τον πρωθυπουργό της Γεωργίας ότι θα έχει την τύχη του Ρ.Φίτσο!

Με αφορμή το νέο νομοσχέδιο για τις ΜΚΟ - Τι κατήγγειλε ο ίδιος ο πρωθυπουργός

Αξιωματούχος της Κομισιόν απείλησε τον πρωθυπουργό της Γεωργίας ότι θα έχει την τύχη του Ρ.Φίτσο!

Ένα νέο σκάνδαλο αναδύεται, καθώς ένας αξιωματούχος από τα μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής φέρεται να εκφόβισε επί προσωπικού τον πρωθυπουργό της Γεωργίας, Ιράκλι Κομπαχίτζε, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα την πρόσφατη απόπειρα δολοφονίας του πρωθυπουργού της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο που δείχνει να είναι μια ενορχηστρωμένη απόπειρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, η συνομιλία μεταξύ του μέλους της ΕΕ και του Κομπαχίτζε αφορούσε τον αμφιλεγόμενο νόμο περί ξένων πρακτόρων, ο οποίος απαιτεί από τις ΜΚΟ να δηλώνουν τη χρηματοδότησή τους από το εξωτερικό.

Ο εκφοβισμός φέρεται να έγινε με αναφορά στην απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο, υπονοώντας αντίστοιχη τύχη για τον Κομπαχίτζε.

Η καταγγελία αυτή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, τόσο στη Γεωργία όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι επικριτές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατηγορούν την ΕΕ για παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Γεωργίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.