ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αμερικανοί κομάντο καταδιώκουν υποβρύχιο με κοκαΐνη αξίας 232 εκατ. δολαρίων στις ΗΠΑ (βίντεο)

Συγκλονιστικό βίντεο με Αμερικανούς κομάντο να πραγματοποιούν επέμβαση σε «ναρκο-υποβρύχιο»

Αμερικανοί κομάντο καταδιώκουν υποβρύχιο με κοκαΐνη αξίας 232 εκατ. δολαρίων στις ΗΠΑ (βίντεο)

Η αμερικανική ακτοφυλακή αναχαίτισε ένα υποβρύχιο λαθρεμπορίου ναρκωτικών στον Ειρηνικό Ωκεανό, το οποίο μετέφερε 8.000 κιλά κοκαΐνης αξίας περίπου 232 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το βίντεο της δραματικής καταδίωξης, που έλαβε χώρα το 2019, δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα (19/6) και είναι συγκλονιστικό.

Στα πλάνα ακούγονται μέλη του πληρώματος να ζητούν από το ημι-υποβρύχιο σκάφος να σταματήσει ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η καταδίωξη.

Το βίντεο καταγράφηκε από την κάμερα που υπήρχε τοποθετημένη στα κράνη τους και δείχνει επίσης τη στιγμή που αναχαιτούσαν το σκάφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.