Αντζελίνα Πλιζ: Νεκρή βρέθηκε η 24χρονη τρανς πορνοστάρ – Είχε πάει σε «άγριο πάρτι με ναρκωτικά» (φώτο)

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα η αιτία θανάτου

Αντζελίνα Πλιζ: Νεκρή βρέθηκε η 24χρονη τρανς πορνοστάρ – Είχε πάει σε «άγριο πάρτι με ναρκωτικά» (φώτο)

Η κοινότητα της βιομηχανίας του πορνό θρηνεί την απώλεια της σταρ των ταινιών ενηλίκων Angelina Please, η οποία βρέθηκε νεκρή αφού εξαφανίστηκε για σχεδόν μια εβδομάδα. 

Οι Αρχές βρήκαν το άψυχο σώμα της 24χρονης στο διαμέρισμά της στο Λας Βέγκας και αναφέρουν μάλιστα, πως ήταν σχεδόν αγνώριστη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, την εξαφάνισή της δήλωσε η μητέρα της, αφού η Αντζελίνα είχε σταματήσει να απαντάει στα μηνύματά της για τέσσερις ημέρες.

Σύμφωνα με την έρευνα των ιατροδικαστών, ο θάνατός της υπολογίζεται πως επήλθε στις 11 Μαρτίου. Η αιτία δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, όμως σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, η 24χρονη είχε καταναλώσει υπερβολική δόση κεταμίνης.

Αν και η ποσότητα δεν φαίνεται να ήταν επαρκής για να της αφαιρέσει τη ζωή, η μητέρα της δηλώνει πως πιθανότατα, υπήρξε κάποια επιπλοκή, αφού δεν ήταν το μοναδικό ναρκωτικό που κατανάλωσε.

Εκείνη τη νύχτα, η Αντζελίνα είχε πάει σε ένα «άγριο πάρτι με ναρκωτικά». Στον οργανισμό της εκτός από κεταμίνη, βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Γύρισε μόνη της στο σπίτι της, οπότε κανείς δεν είχε επίγνωση της κατάστασης, στην οποία βρισκόταν.

Η άτυχη νεαρή σχεδίαζε να παρεβρεθεί στα AVN Awards, την επόμενη εβδομάδα, καθώς είχε κερδίσει υποψηφιότητα για την κατηγορία «Καλύτερης Τρανς Ηθοποιού» της χρονιάς.

«Είχε πολύ καλή ψυχολογία και ήταν ενθουσιασμένη που θα πήγαινε σε αυτά τα βραβεία. Το μόνο της παράπονο είναι ότι το φόρεμά της δεν ήταν ακόμα έτοιμο», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της στη Daily Mail.

Δήλωσε μάλιστα, πως γνώριζε ότι η κόρη έκανε χρήση ναρκωτικών ανά διαστήματα, όμως δεν ανησυχούσε πως είχε φτάσει σε σημείο να εθιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μου είχε πει πως είχε πάει σε ένα πάρτι κι είχε πάρει κεταμίνη και το είχαμε συζητήσει. Δεν ήξερα ότι το κάνει συστηματικά. Της είχα πει να προσέχει και μου είπε ότι ξέρει τι κάνει. Δεν μου άρεσε φυσικά, αλλά προσπάθησα να το χειριστώ σαν φίλη της», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.