Αρμενία: Δύο νεκροί και 57 τραυματίες από τις εκρήξεις σε αγορά

Ένας απροσδιόριστος αριθμός ανθρώπων παγιδεύτηκε στα ερείπια

Αρμενία: Δύο νεκροί και 57 τραυματίες από τις εκρήξεις σε αγορά

Δύο νεκροί και 57 τραυματίες είναι ο νεότερος απολογισμός από την δυνατή έκρηξη που σημειώθηκε σε μία μεγάλη αγορά της πρωτεύουσας Γερεβάν στην Αρμενία, προκαλώντας το ξέσπασμα πυρκαγιάς.

Το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης της Αρμενίας, ανέφερε ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε κτίριο της αγοράς Surmalu, περίπου δύο χιλιόμετρα νότια του κέντρου του Γερεβάν, όπου πωλούνται πυροτεχνήματα. Τα αίτια της έκρηξης δεν έγιναν αμέσως γνωστά.

Φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν μια πυκνή στήλη μαύρου καπνού πάνω από την αγορά και ακούγονταν διαδοχικές εκρήξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας Tass επικαλέστηκε τον δήμαρχο της πόλης λέγοντας ότι ένας απροσδιόριστος αριθμός ανθρώπων παγιδεύτηκε στα ερείπια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.