ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αρχηγός IDF: «Για λόγους “τακτικής” καθυστερεί η χερσαία επιχείρηση στη Γάζα»

«Ο IDF και η Νότια Διοίκηση έχουν ετοιμάσει "ποιοτικά" επιθετικά σχέδια»

Αρχηγός IDF: «Για λόγους “τακτικής” καθυστερεί η χερσαία επιχείρηση στη Γάζα»

Ο αρχηγός του ισραηλινού στρατού, Χέρτσι Χαλέβι, δήλωσε πως η χερσαία επιχείρηση του IDF καθυστερεί για «στρατηγικούς λόγους» ενώ σημειώνει ότι «λυπάται» που η Χαμάς ξεκίνησε έναν πόλεμο εναντίον του Ισραήλ.

«Το Ισραήλ βρίσκεται στο μέσο ενός πολέμου που ξεκίνησε από την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς. Η Χαμάς το μετανιώνει ήδη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χαλέβι σε συνέντευξη Τύπου κοντά στα σύνορα της Γάζας.

«Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό. Ο IDF και η Νότια Διοίκηση έχουν ετοιμάσει “ποιοτικά” επιθετικά σχέδια για να επιτύχουν τους στόχους του πολέμου» ανέφερε έπειτα σύμφωνα με τους Times of Israel.

«Το IDF είναι έτοιμο για τον ελιγμό και θα πάρουμε μια απόφαση με το πολιτικό κλιμάκιο σχετικά με το σχήμα και το χρονοδιάγραμμα του επόμενου σταδίου» σημείωσε.

Όπως παραδέχθηκε ο Χέρτσι Χαλέβι, υπάρχουν «τακτικοί και ακόμη και στρατηγικοί παράγοντες» που καθυστερούν την χερσαία επίθεση, αλλά επιτρέπουν στον IDF να προετοιμαστεί καλύτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χρησιμοποιούμε κάθε λεπτό για να είμαστε ακόμα πιο προετοιμασμένοι. Και κάθε λεπτό που περνάει από την άλλη πλευρά, χτυπάμε τον εχθρό ακόμα περισσότερο. Σκοτώνοντας τρομοκράτες, καταστρέφοντας υποδομές, συλλέγοντας περισσότερες πληροφορίες για το επόμενο στάδιο» επισήμανε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.