ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστρία: Στη λίστα με τις χώρες που αναστέλλουν τη χρηματοδότηση στον ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες

«Καλούμε την UNRWA και τον ΟΗΕ να διεξαγάγουν συνολική, γρήγορη και πλήρη έρευνα για τις κατηγορίες», αναφέρει το αυστριακό ΥΠΕΞ

Αυστρία: Στη λίστα με τις χώρες που αναστέλλουν τη χρηματοδότηση στον ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες

Στη λίστα με τις χώρες που αναστέλλουν τη χρηματοδότηση του Γραφείου Αρωγής και Έργων των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες στην Εγγύς Ανατολή (UNRWA) εν αναμονή της διεξαγωγής πλήρους έρευνας για τις κατηγορίες ότι εργαζόμενοί της ενεπλάκησαν στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου μαχητών του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς στο Ισραήλ. μπαίνει και η Αυστρία.

«Καλούμε την UNRWA και τον ΟΗΕ να διεξαγάγουν συνολική, γρήγορη και πλήρη έρευνα για τις κατηγορίες», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν από την Αυστρία, η Βρετανία, η Γερμανία, οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και ο Καναδάς είχαν, όπως και άλλες χώρες, ανακοινώσει ότι αναστέλλουν την χρηματοδότηση της υπηρεσίας αρωγής του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες, που αποτελεί κρίσιμη πηγή υποστήριξης για τον πληθυσμό στη Γάζα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.