ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεν πρόκειται για αστείο: Το καθεστώς του Κιέβου επιστράτευσε… μάγισσες κατά των Ρώσων!

Κάτι συμβαίνει με την ηγεσία τους - Τι γίνεται στα καταφύγια του Ζελένσκι και των περί αυτού

Δεν πρόκειται για αστείο: Το καθεστώς του Κιέβου επιστράτευσε… μάγισσες κατά των Ρώσων!

Το tweet δεν ανήκει σε κάποια ουκρανική παραθρησκευτική ή παραστρατιωτική οργάνωση, ή σε κάποιους περιθωριακούς. Είναι ο επίσημος λογαριασμός του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας, όπως θα λέγαμε εδώ ο επίσημος λογαριασμός του ΥΠΕΘΑ.

Και όμως σε αυτόν εμφανίζονται αναρτήσεις που δημιουργούν εύλογα ερωτήματα για τη πνευματική κατάσταση των Ουκρανών ηγετών και τι πραγματικά συμβαίνει στο στενό περιβάλλον του Β.Ζελένσκι και σε τι αιώνα νομίζουν ότι ζουν.

Όπως αναφέρει το tweet που ανάρτησαν:

«Δώστε στον Θεό αυτό που ανήκει στον Θεό και στον εχθρό αυτό που είναι του εχθρού.

Προσοχή, εχθρέ θα πάρεις αυτό που θέλει η μάγισσα.

Εθελοντές ντυμένοι μάγισσες, στέλνοντας αγάπη στους στρατιώτες μας και το…αντίθετο…στον εχθρό μας.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.