ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επεισόδια, τραυματισμοί και συλλήψεις πριν το Γερμανία – Τουρκία στο Βερολίνο

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα άρχισαν όταν Γερμανοί οπαδοί επιτέθηκαν σε Τούρκους, οι οποίοι αντέδρασαν

Επεισόδια, τραυματισμοί και συλλήψεις πριν το Γερμανία – Τουρκία στο Βερολίνο

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα Γερμανία – Τουρκία στο Βερολίνο, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου ήρεμα αφού οι οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν σε επαφή, με αποτέλεσμα τρεις τραυματίες και έξι συλλήψεις.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, όλα άρχισαν όταν Γερμανοί οπαδοί επιτέθηκαν σε Τούρκους, οι οποίοι αντέδρασαν. Έτσι, δεν άργησαν να μπουν κι άλλο στον χορό, με συνέπεια η κατάσταση να ξεφύγει και να υπάρξουν τρεις τραυματισμοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα αυτά, φυσικά, προκάλεσαν την επέμβαση της αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε έξι συλλήψεις και κατάφερε, τελικά, να επαναφέρει την τάξη έπειτα από λίγη ώρα, με το παιχνίδι να αρχίζει κανονικά και την κατάσταση να είναι ήρεμη στις εξέδρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.