ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επίσκεψη του Μ.Τζόνσον στην Ουκρανία – Aνακαοίνωσε νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας 54 εκατ. λιρών

«Μπορείτε και θα κερδίσετε»

Επίσκεψη του Μ.Τζόνσον στην Ουκρανία – Aνακαοίνωσε νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας 54 εκατ. λιρών

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κίεβο με αφορμή την ημέρα της Ανεξαρτησίας από τη σοβιετική διακυβέρνηση για την Ουκρανία, ανακοινώνοντας παράλληλα νέα στρατιωτική βοήθεια ύψους 54 εκατ. λιρών.

Όπως μεταδίδει η Sun, ο Μπόρις Τζόνσον έλαβε το ύψιστης αξίας βραβείο που μπορεί να απονεμηθεί από τη χώρα σε ξένους -«Το Τάγμα της Ελευθερίας»- ως ένδειξη για την αναγνώριση της ένθερμης υποστήριξης της Βρετανίας.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός δεσμεύτηκε να παραδώσει στη χώρα ένα πακέτο στρατιωτικής βοήθειας ύψους 54 εκατ. λιρών προκειμένου να μπορεί να αμυνθεί μακροπρόθεσμα έναντι της ρωσικής επίθεσης.

Ο Μπόρις Τζόνσον σε δηλώσεις του ανέφερε:

«Τους τελευταίους έξι μήνες το Ηνωμένο Βασίλειο στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της Ουκρανίας, υποστηρίζοντας αυτή την κυρίαρχη χώρα στην άμυνά της από τον βάρβαρο και παράνομο εισβολέα. Το σημερινό πακέτο στήριξης θα δώσει στις γενναίες και ανθεκτικές ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις μία επιπλεόν ώθηση δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συνεχίσουν να απωθούν τις ρωσικές δυνάμεις και να πολεμούν για την ελευθερία τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία έχει σημασία για όλους μας, για αυτό είμαι εδώ σήμερα για να δώσω το μήνυμα ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μαζί σας και θα συνεχίσει να είναι για τις επόμενες ημέρες και μήνες. Και ναι, μπορείτε και θα κερδίσετε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.