ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

FBI: «Καμία απειλή για τις ΗΠΑ μετά τις φονικές επιθέσεις των μαχητών της Χαμάς»

«Παρακολουθούμε στενά τα εξελισσόμενα γεγονότα και θα μοιραστούμε σχετικές πληροφορίες με την πολιτεία μας»

FBI: «Καμία απειλή για τις ΗΠΑ μετά τις φονικές επιθέσεις των μαχητών της Χαμάς»

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν αξιόπιστες απειλές για τις ΗΠΑ μετά τις επιθέσεις τις φονικές επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ.

«Ενώ το FBI δεν διαθέτει συγκεκριμένες και αξιόπιστες πληροφορίες που να υποδεικνύουν απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω των επιθέσεων της Χαμάς στο Ισραήλ, παρακολουθούμε στενά τα εξελισσόμενα γεγονότα και θα μοιραστούμε σχετικές πληροφορίες με την πολιτεία μας, τις τοπικές, ομοσπονδιακές και διεθνείς αρχές επιβολής του νόμου, υπηρεσίες πληροφοριών και τους εταίρους εσωτερικής ασφάλειας για να διασφαλίσουν ότι είναι προετοιμασμένοι για τυχόν επιπτώσεις στη δημόσια ασφάλεια», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το FBI.

Το FBI πρόσθεσε ότι «δεν θα διστάσει να προσαρμόσει τη στάση ασφαλείας μας, ανάλογα με την περίπτωση, για να προστατεύσει τον αμερικανικό λαό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημείωσε επίσης ότι «συντονίζεται στενά με τους ομολόγους μας στην περιοχή καθώς και με άλλους διεθνείς εταίρους. Μέσω του γραφείου του Νομικού Ακόλουθου στο Ισραήλ, το προσωπικό του FBI εργάζεται με τους εταίρους μας στο έδαφος για να εντοπίσει και να εντοπίσει τυχόν Αμερικανούς που επηρεάστηκαν. Αναφορές νεκρών , τραυματίες ή αγνοούμενοι Αμερικανοί νοσηλεύονται με την άκρα επείγουσα ανάγκη και διερευνώνται επιθετικά. Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Θυμάτων του FBI συντονίζεται με το Υπουργείο Εξωτερικών για να βοηθήσει, όπως απαιτείται, με την οικογενειακή δέσμευση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.