ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ δεν βλέπει την Κίνα ως αντίπαλο – Ανησυχεί όμως για τις σχέσεις της με τη Ρωσία

«Η Κίνα και η Ρωσία είναι σήμερα πιο κοντά από ποτέ»

Γ.Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ δεν βλέπει την Κίνα ως αντίπαλο – Ανησυχεί όμως για τις σχέσεις της με τη Ρωσία

Το ΝΑΤΟ δεν θεωρεί την Κίνα αντίπαλό του αλλά ανησυχεί για τους ολοένα και στενότερους δεσμούς του Πεκίνου με τη Μόσχα, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο Γενς Στόλτενμπεργκ.

«Δεν βλέπουμε την Κίνα ως αντίπαλο», είπε ο Στόλτενμπεργκ, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη. Πρόσθεσε ότι η Κίνα σύντομα θα είναι η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο και ότι το ΝΑΤΟ θα πρέπει να συνεργαστεί με το Πεκίνο σε θέματα όπως είναι η κλιματική αλλαγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όμως απογοητευτήκαμε από το γεγονός ότι η Κίνα δεν καταδίκασε τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ότι η Κίνα διαδίδει πολλά από τα ψευδή αφηγήματα για το ΝΑΤΟ, για τη Δύση, και επίσης ότι η Κίνα και η Ρωσία είναι σήμερα πιο κοντά από ποτέ», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.