ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γάζα: Γιατροί ξεγέννησαν τραυματισμένη μητέρα και έσωσαν το βρέφος

Η μητέρα του, αν και αρχικά είχε μεταδοθεί ότι κατέληξε, φαίνεται ότι δίνει τη δική της μάχη να κρατηθεί ζωντανή

Γάζα: Γιατροί ξεγέννησαν τραυματισμένη μητέρα και έσωσαν το βρέφος

Παλαιστίνιοι γιατροί έσωσαν τη ζωή ενός αγέννητου μωρού, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της μητέρας του σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας. 

Η μητέρα εισήχθη στο νοσοκομείο και οι γιατροί ξεκίνησαν να βγάλουν το μωρό από την κοιλιά της μαμάς του και να το σώσουν.

Το μωρό τελικά γεννήθηκε σώο και του χορηγήθηκε η απαραίτητη θεραπεία, ενώ μπήκε σε οξυγόνο στο θάλαμο νεογνών. Ο μικρός μαχητής είναι τώρα σε σταθερή κατάσταση.

Όσο για τη μητέρα του, αν και αρχικά είχε μεταδοθεί ότι κατέληξε, φαίνεται ότι δίνει τη δική της μάχη, αφού υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση.

ΟΗΕ: Πάνω από το ένα τρίτο των νοσοκομείων στη Γάζα είναι κλειστά

Την ίδια ώρα, ο ΟΗΕ προειδοποιεί για την δραματική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Γάζας και την σοβαρή έλλειψη καυσίμων που υπάρχει.

Ο ΟΗΕ ανακοίνωσε την Τρίτη το βράδυ ότι το ένα τρίτο των νοσοκομείων και σχεδόν τα δύο τρίτα των κλινικών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στη Γάζα είχαν ήδη κλείσει λόγω ζημιών από τον πόλεμο και έλλειψης καυσίμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ισραήλ διέκοψε την ηλεκτρική ενέργεια στη Γάζα μετά τις επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου – πράγμα που σημαίνει ότι η περιοχή εξαρτάται από εφεδρικές γεννήτριες που λειτουργούν με καύσιμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.