ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Γεωργία: Αυξάνεται η δυτική εμπλοκή – Με αμερικανικές σημαίες οι διαδηλώσεις (βίντεο)

Η έντονη παρουσία δυτικών στις κινητοποιήσεις εγείρει ερωτήματα

Γεωργία: Αυξάνεται η δυτική εμπλοκή – Με αμερικανικές σημαίες οι διαδηλώσεις (βίντεο)

Οι πρόσφατες νομοθετικές αλλαγές στη Γεωργία, που επιβάλλουν περιορισμούς στη λειτουργία και την χρηματοδότηση ξένων ΜΚΟ, έχουν οδηγήσει σε μαζικές διαδηλώσεις.

Κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων, οι οποίες διεξήχθησαν με εμφανή την παρουσία αμερικανικών σημαίων, φαίνεται ολοένα και πιο έντονη η εμπλοκή από δυτικά κράτη.

Η ΕΕ και οι ΗΠΑ έχουν καταδικάσει τον νόμο, χαρακτηρίζοντάς τον «αντιδημοκρατικό».

Παράλληλα, αγνοούν το γεγονός ότι οι ΗΠΑ έχουν θεσπίσει τον πολύ αυστηρότερο νόμο «Foreign Agents Registration Act» (FARA) από το 1938, ο οποίος απαιτεί από τις ξένες οργανώσεις να δηλώνονται ως «ξένοι πράκτορες».

Η καταδίκη από τη Δύση και η έντονη παρουσία αμερικανικών σημαιών στις διαδηλώσεις ενισχύουν τις υποψίες για εξωτερική εμπλοκή στις εσωτερικές υποθέσεις της Γεωργίας.

Η κριτική από την αμερικανική και ευρωπαϊκή πλευρά πλέον διαφαίνεται ως προσπάθεια διατήρησης της επιρροής τους στη χώρα και προστασίας των δικών τους συμφερόντων.

Η πολιτική κατάσταση στη Γεωργία παραμένει τεταμένη.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.