ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

ΗΠΑ: «Δεν γνωρίζουμε για απειλή σε χώρα του ΝΑΤΟ λόγω της παρουσίας της Wagner στη Λευκορωσία»

Απάντηση τους πολωνικούς ισχυρισμούς

ΗΠΑ: «Δεν γνωρίζουμε για απειλή σε χώρα του ΝΑΤΟ λόγω της παρουσίας της Wagner στη Λευκορωσία»

Οι ΗΠΑ, μέσω του εκπροσώπου του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι, απάντησαν τους πολωνικούς ισχυρισμούς περί απειλής από τους μισθοφόρους της Wagner. 

«Οι ΗΠΑ δεν γνωρίζουν να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απειλή για την Πολωνία ή για άλλη χώρα του ΝΑΤΟ λόγω της παρουσίας της Wagner στη Λευκορωσία», είπε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι.

Κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο Κίρμπι είπε ότι οι ΗΠΑ παρακολουθούν στενά την κατάσταση.

Αδιευκρίνιστος αριθμός μαχητών της Wagner βρίσκεται στη Λευκορωσία και εκπαιδεύει τον εθνικό στρατό της χώρας αυτής. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος η Πολωνία άρχισε να μετακινεί περισσότερους από 1.000 στρατιώτες πιο κοντά στα σύνορα των δύο χωρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.