ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Για ανθρωποκτονία από αμέλεια θα δικαστεί μία 32χρονη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της 108 φορές και σκότωσε τον σκύλο της

Ισχυρίζεται πως η κατάσταση του μυαλού της εκείνη τη στιγμή είχε αλλάξει λόγω του χασίς που είχε καπνίσει

ΗΠΑ: Για ανθρωποκτονία από αμέλεια θα δικαστεί μία 32χρονη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της 108 φορές και σκότωσε τον σκύλο της

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια θα δικαστεί μία γυναίκα από τις ΗΠΑ, παρ’ όλο που μαχαίρωσε τον σύντροφό της 108 φορές, σκότωσε τον σκύλο της και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Ο λόγος που η Bryn Spejcher αντιμετωπίζει αυτή την κατηγορία είναι γιατί η ισχυρίζεται πως η κατάσταση του μυαλού της εκείνη τη στιγμή είχε ‘αλλάξει’ λόγω του χασίς που είχε καπνίσει.

Η 32χρονη κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον 26χρονο Τσαντ Ο’ Μέλια 108 φορές στο διαμέρισμά του περίπου 40 χλμ έξω από το Λος Άντζελες το 2018. Η ίδια έβγαινε μαζί του μερικές εβδομάδες.

Οι εισαγγελείς ζήτησαν μικρότερη κατηγορία στα τέλη Σεπτεμβρίου καθώς ένας ιατροδικαστής υπέβαλε έκθεση που διαπίστωσε πως η κατάσταση της Bryn Spejcher ήταν ‘οξεία ψυχωτική’ κατά τη διάρκεια της ακραίας περιόδου βίας. Έτσι ο δικαστής τελικά προχώρησε στη μείωση της ποινής που είχε ζητηθεί από το κράτος.

Σύμφωνα με το law and crime, το αίτημα της πολιτείας ήταν σοκαριστιικό για τους γονείς και τους συγγενείς του 26χρονου.

Όπως αναφέρει η αναπληρώτρια Εισαγγελέας της Περιφέρειας σε δήλωσή της «Η 32χρονη όσο ήταν υπό την επήρεια ουσιών νόμιζε ότι ήταν νεκρή και πίστευε ότι ο μόνος τρόπος για να επαναφέρει τον εαυτό της ήταν να σκοτώσει τον 26χρονο».

Η 32χρονη μαχαίρωσε τον άνδρα στο λαιμό, το στήθος, το γόνατο, το κεφάλι και στην καρδιά ενώ σκότωσε και το αγαπημένο της Χάσκι και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Η υπεράσπισή της λέει ότι δεν έχει ιστορικό ψυχικής ασθένειας, επομένως δεν υπήρχε περίπτωση να γνωρίζει ότι το χασίς θα της προκαλούσε ψυχωτικό επεισόδιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συνήγορος υπεράσπισης Robert Schwartz είπε επίσης ότι η πελάτισσά του δέχθηκε πίεση προκειμένου να καπνίσει χασίς από τον O’Melia εκείνο το βράδυ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.