ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

ΗΠΑ: Συνελήφθη ιερέας που… δάγκωσε πιστή μετά από καβγά για τη Θεία Κοινωνία στη Φλόριντα (βίντεο)

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην καθολική εκκλησία του Αγίου Θωμά του Ακινάτη στο Σεντ Κλάουντ

ΗΠΑ: Συνελήφθη ιερέας που… δάγκωσε πιστή μετά από καβγά για τη Θεία Κοινωνία στη Φλόριντα (βίντεο)

Οι αστυνομικές αρχές στη Φλόριντα των ΗΠΑ, προχώρησαν στη σύλληψη ενός ιερέα, ο οποίος… δάγκωσε πιστή, μετά από διαφωνία τους γύρω από τη Θεία Κοινωνία.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην καθολική εκκλησία του Αγίου Θωμά του Ακινάτη στο Σεντ Κλάουντ της Φλόριντα, και στον ιερέα Φιντέλ Ροντρίγκεζ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η αντιδικία ανάμεσα στον ιερέα και την πιστή ξεκίνησε με αφορμή τη Θεία Κοινωνία, με τον Ροντρίγκεζ να μην της δίνει το αντίδωρο, ισχυριζόμενος ότι δεν έχει ακολουθήσει τα «απαραίτητα βήματα» για να μπορέσει να μεταλάβει.

Ωστόσο, η γυναίκα ισχυρίστηκε, από την πλευρά της, ότι τα είχε κάνει, με τον ιερέα να εκνευρίζεται και να επιχειρεί να της βάλει τον άρτο στο στόμα, εκείνη να τον σταματά, και εκείνος να εξαγριώνεται και να τη δαγκώνει στο χέρι.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος ιερέας ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα δεν είχε «ακολουθήσει τους κανόνες» προκειμένου να μπορέσει να κοινωνήσει, και κατά τη διάρκεια της σχετικής τους συζήτησης εκείνη τον έσπρωξε, προκαλώντας την επίμαχη αντίδρασή του.

Σημειώνεται ότι, όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στη Daily Mail, η γυναίκα φέρεται να έπεσε θύμα διάκρισης από τον ιερέα λόγω της σεξουαλικότητας και της ενδυμασίας της, κάτι που, ωστόσο, αρνήθηκε ο Ροντρίγκεζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.