ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

ΗΠΑ: Τρόμος σε γυμνάσιο του Μιζούρι – Έφηβη ξυλοκοπήθηκε άγρια και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση (βίντεο)

Μετά από άγριο καβγά που ξέσπασε με μαύρη συμμαθήτριά της

ΗΠΑ: Τρόμος σε γυμνάσιο του Μιζούρι – Έφηβη ξυλοκοπήθηκε άγρια και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση (βίντεο)

Λευκή μαθήτρια βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια ενός καυγά με μια μαύρη μαθήτρια στο Hazelwood East High School στο Μιζούρι των ΗΠΑ.

Ένα γραφικό βίντεο δείχνει μια άλλη φοιτήτρια να πιάνει το κεφάλι του κοριτσιού και να το χτυπά επανειλημμένα στο τσιμέντο αφού έριξε πολλές γροθιές. Το σώμα του θύματος έμεινε ακίνητο στο έδαφος.

Στη συνέχεια, το κορίτσι στο έδαφος άρχισε να παθαίνει κρίση, καθώς άλλοι μαθητές φάνηκαν μαζεμένοι γύρω και άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους.

Το θύμα, το οποίο έχει αναγνωριστεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το RealSTLNews.

Η συμπλοκή έγινε κοντά στο Hazelwood East High School στην Claudine Street.

Το αστυνομικό τμήμα της κομητείας του Σεντ Λούις ερευνά το περιστατικό. Δεν είναι σαφές τι οδήγησε στον καβγά Η αστυνομία δεν έχει αναφέρει ακόμη συλλήψεις.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι το τμήμα θα ενημερώσει τη Δευτέρα, σύμφωνα με το First Alert 4.

Η σχολική περιφέρεια Hazelwood εξέδωσε μια δήλωση μετά τον καυγά και εξέφρασε συλλυπητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους.

«Είναι μια τραγωδία κάθε φορά που τραυματίζονται παιδιά», αναφέρει η δήλωση. “Ο εκφοβισμός και οι μάχες στην κοινότητα είναι ένα θέμα για το οποίο όλοι πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη και να εργαστούμε για μια επίλυση για χάρη των παιδιών μας. Η σχολική περιφέρεια Hazelwood προσφέρει τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους και θα προσφέρει επιπλέον συναισθηματική υποστήριξη από την υποστήριξή μας και ομάδα κρίσης σε όσους έχουν ανάγκη».

“Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την κοινότητά μας για χάρη των παιδιών μας. Να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τις οικογένειες που εμπλέκονται σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή και δεσμευθείτε να βοηθήσετε να εργαστείτε για τη βελτίωση ολόκληρης της κοινότητάς μας”, είπε η περιφέρεια.

Το βίντεο από τον καυγά έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με άτομα να αποκαλούν την επίθεση απόπειρα δολοφονίας και να απαιτούν να λογοδοτήσει η μαθήτρια που επιτέθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.