ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» χαζός είναι;

Ιράν: 30χρονος σκότωσε 12 μέλη της οικογένειάς του μετά από καβγά – Ανάμεσά τους και τον πατέρα και τον αδελφό του

Οι μαζικές δολοφονίες είναι σπάνιες στο Ιράν, όπου οι πολίτες επιτρέπεται να έχουν στην κατοχή τους μόνο κυνηγετικά όπλα

Ιράν: 30χρονος σκότωσε 12 μέλη της οικογένειάς του μετά από καβγά – Ανάμεσά τους και τον πατέρα και τον αδελφό του

Ένας 30χρονος άνδρας στον Ιράν σκότωσε 12 συγγενείς του, μεταξύ των οποίων τον πατέρα και τον αδελφό του.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Ιράν, ο άνδρας πυροβόλησε με ένα καλάσνικοφ τα θύματά του, σε ένα απομονωμένο χωριό της επαρχίας Κερμάν. Λίγο αργότερα τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας.

Η αιτία της σφαγής φαίνεται ότι ήταν μια «οικογενειακή διένεξη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι μαζικές δολοφονίες είναι σπάνιες στο Ιράν, όπου οι πολίτες επιτρέπεται να έχουν στην κατοχή τους μόνο κυνηγετικά όπλα. Πριν από δύο χρόνια, ένας απολυμένος υπάλληλος κρατικού οργανισμού στο δυτικό Ιράν πυροβόλησε και σκότωσε τρεις ανθρώπους, ενώ τραυμάτισε άλλους πέντε και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.