ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ισραήλ: Τη βοήθεια του Λ.Μέσι ζητά πατέρας στρατιώτη που απήχθη από τους μαχητές της Χαμάς (βίντεο)

«Δεν ξέρω αν αυτό το βίντεο θα φτάσει σε εσάς, αλλά ως πατέρας, κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψει ο γιος μου»

Ισραήλ: Τη βοήθεια του Λ.Μέσι ζητά πατέρας στρατιώτη που απήχθη από τους μαχητές της Χαμάς (βίντεο)

 Οι γονείς του 19χρονου Ρον Σέρμαν, παρακολούθησαν την απαγωγή του γιου τους από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από την Χαμάς στα social media.

Από το WhatsApp, ο στρατιώτης τους έστειλε μήνυμα που έλεγε: «Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο. Είμαι έτοιμος. Είναι το τέλος. Σας αγαπώ τόσο πολύ. Αντίο». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Ισραηλινού με ρίζες από την Αργεντινή νεαρού, που έκτοτε δεν έχει δώσει ξανά σημεία ζωής.

Ο Άλεξ Σέρμαν, πατέρας του Ρον, που αιχμαλωτίστηκε από την Χαμάς, έκανε έκκληση στον Λιονέλ Μέσι σε ένα συγκλονιστικό βίντεο.

«Ο γιος μου Ρον, είναι αιχμάλωτος της Χαμάς. Λιονέλ Μέσι, είμαι ο Άλεξ Σέρμαν. Γεννήθηκα στην Αργεντινή. Ο γιος μου ο Ρον, ένας Ισραηλινός στρατιώτης με Αργεντινή υπηκοότητα, βρίσκεται στη Γάζα για μια εβδομάδα με την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς.

Δεν ξέρω αν αυτό το βίντεο θα φτάσει σε εσάς, αλλά ως πατέρας, κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψει ο γιος μου κοντά μου. Λίγα λόγια σου μπορούν να κάνουν θαύματα για τον Ρον και για όλους τους Αργεντινούς αιχμάλωτους στη Γάζα. Σας αγαπάμε και σας θαυμάζουμε».

Το συγκεκριμένο βίντεο έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον Σέρμαν να δίνει στη συνέχεια και συνεντεύξεις στα μέσα της Αργεντινής, σε μια προσπάθεια να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να βοηθήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι δύσκολες μέρες. Η έκκληση στο Μέσι ήταν μια αυθόρμητη κίνηση και πιστεύω ότι θα φτάσει σε εκείνον. Είναι ένα άτομο με μεγάλη επιρροή και μπορεί να κάνει ένα θαύμα», είπε σχετικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.