ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις: Αυτός είναι ο απολογισμός της επίθεσης του Ιράν

Πόσοι πύραυλοι κτύπησαν τους στόχους τους

Ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις: Αυτός είναι ο απολογισμός της επίθεσης του Ιράν

Σε απολογισμό της χθεσινοβραδινούς ιρανικής επίθεσης στο Ισραήλ προχώρησε ο εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ.

Σύμφωνα με τον απολογισμό το Ιράν εκτόξευσε 170 drones τα οποία σύμφωνα με τον εκπρόσωπο καταρρίφθηκαν όλα πριν φτάσουν στο Ισραήλ.

Ακόμη εκτοξεύθηκαν 30 πύραυλοι cruise από τους οποίους καταρρίφθηκαν οι 25 χωρίς κανένας να εισέλθει στον εναέριο χώρο του Ισραήλ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι υπόλοιποι πέντε κατέπεσαν μάλλον από μηχανική βλάβη ή βλάβη στο σύστημα ναυτιλίας.

Τέλος εκτοξεύθηκαν 120 βαλλιστικοί πύραυλοι, κάποιοι εκ των οποίων κατάφεραν να διατρήσουν την αντιαεροπορική άμυνα κτυπώντας την αεροπορική βάση Nevatim, χωρίς όμως να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές αφού η βάση είναι πλήρως επιχειρησιακή.

Δεν ανέφερε πόσοι εκ των βαλλιστικών πυραύλων καταρρίφθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.