ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραηλινός Στρατός: «Σκοτώσαμε 4 ενόπλους που αποπειράθηκαν να διεισδύσουν στο Ισραήλ από τον Λίβανο» (βίντεο)

«Ο IDF θα νικήσει χάρη στην προσήλωση στην αποστολή, το σθένος και το θάρρος τους»

Ισραηλινός Στρατός: «Σκοτώσαμε 4 ενόπλους που αποπειράθηκαν να διεισδύσουν στο Ισραήλ από τον Λίβανο» (βίντεο)

Ο Ισραηλινός Στρατός (IDF), ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης (17/10) πως απέτρεψε μια απόπειρα διείσδυσης ενόπλων από τον Λίβανο στο Ισραήλ, οι οποίοι πλησίαζαν τον φράχτη στα σύνορα, και προσπάθησαν να τοποθετήσουν έναν εκρηκτικό μηχανισμό.

«Τέσσερις τρομοκράτες σκοτώθηκαν», ανακοίνωσε συγκεκριμένα, ο IDF.

Πιστεύετε ότι η ήττα της ΝΔ στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αποτελεί την αρχή του τέλους της διακυβέρνησης Μητσοτάκη;

  • Ναι (55%, 9.016 Votes)
  • Ίσως ναι (20%, 3.299 Votes)
  • Όχι (20%, 3.169 Votes)
  • Ίσως όχι (3%, 488 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (2%, 277 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.249

Loading ... Loading ...

«Ο IDF θα νικήσει χάρη στην προσήλωση στην αποστολή, το σθένος και το θάρρος τους», δήλωσε ο Αρχηγός του Επιτελείου του Ισραηλινού Στρατού Αντιστράτηγος Χέρτσι Χαλέβι, σχολιάζοντας τον πόλεμο κατά της Χαμάς.

«Ο IDF θα κερδίσει επειδή ο πόλεμος μας είναι δίκαιος. Ο IDF θα κερδίσει χάρη στην αντοχή των ανθρώπων από τους οποίους προέρχεται. Θα κερδίσει χάρη στις ικανότητές του και επειδή εκπαιδευτήκαμε για αυτό το έργο. Θα κερδίσουμε και σε όλες τις ενέργειες Θα ενεργήσουμε σύμφωνα με το πνεύμα του Ισραηλινού Στρατού και τις αξίες του», δήλωσε ο Χαλέβι.

Τουλάχιστον 49 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη διάρκεια της νύκτας

Τουλάχιστον 49 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη διάρκεια της νύκτας σε αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ εναντίον της Χαν Γιούνις και της Ράφα στη Λωρίδα της Γάζας, από τις οποίες επλήγησαν σπίτια, ανακοίνωσε εξάλλου το παλαιστινιακό υπουργείο Εσωτερικών.

Η Χαμάς ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να απελευθερώσει ομήρους, όχι όμως Ισραηλινούς

Ο εκπρόσωπος της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς, Αμπού Ομπέιντα δήλωσε τη Δευτέρα ότι η ομάδα του και άλλες παλαιστινιακές ομάδες κρατούν αυτή τη στιγμή περίπου 200-250 Ισραηλινούς σε αιχμαλωσία.

Λόγω των ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών στη Γάζα, «22 Ισραηλινοί κρατούμενοι σκοτώθηκαν», είπε ο Αμπού Ομπέιντα σε βίντεο που κυκλοφόρησε και μεταδόθηκε στο κανάλι Al-Aqsa που συνδέεται με τη Χαμάς.

Για τους αλλοδαπούς αιχμαλώτους, ο Ομπέιντα δεν έδωσε συγκεκριμένο αριθμό, επικαλούμενος ανησυχίες για την ασφάλεια, αλλά έδωσε διαβεβαιώσεις ότι «όλοι οι αλλοδαποί κρατούμενοι θα απελευθερωθούν μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες».

Ονόμασε επίσης τους ξένους αιχμαλώτους «φιλοξενούμενους» και ζήτησε συγγνώμη για τον εγκλεισμό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ισραηλινές αρχές δεν έχουν ακόμη σχολιάσει την ανακοίνωση της Χαμάς, μεταδίδει το Anadolu.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.