ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κίεβο: «Η Ρωσία βομβαρδίζει εδάφη όπου έχουν ληφθεί μέτρα απομάκρυνσης των κατοίκων»

Ο Ουκρανός ΥΠΕΞ ισχυρίστηκε ότι η Μόσχα βομβαρδίζει την Χερσώνα

Κίεβο: «Η Ρωσία βομβαρδίζει εδάφη όπου έχουν ληφθεί μέτρα απομάκρυνσης των κατοίκων»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ίχορ Κλιμένκο υποστήριξε σήμερα ότι η Ρωσία βομβαρδίζει περιοχές της Χερσώνας από την οποία οι κάτοικοι άρχισαν να απομακρύνονται σήμερα μετά την καταστροφή του φράγματος της Καχόβκα και ότι δύο αξιωματικοί της αστυνομίας έχουν τραυματισθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο ρωσικός στρατός συνεχίσει να βομβαρδίζει εδάφη όπου έχουν ληφθεί μέτρα απομάκρυνσης των κατοίκων. Μία ώρα νωρίτερα, δύο αξιωματικοί της αστυνομίας τραυματίσθηκαν στην περιοχή. Οι βομβαρδισμοί συνεχίζονται αυτή τη στιγμή», δήλωσε στην ουκρανική τηλεόραση ο υπουργός Εσωτερικών Ίχορ Κλιμένκο. Ο ίδιος προειδοποίησε για τον αυξανόμενο κίνδυνο που προέρχεται από τις νάρκες επειδή ανεβαίνει η στάθμη του νερού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.