ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κλειστός ο εναέριος χώρος της Μόσχας εξαιτίας επιθέσεων drones της Ουκρανίας

Δεν προσγειώνονται πτήσεις και οι αναχωρήσεις θα καθυστερήσουν

Κλειστός ο εναέριος χώρος της Μόσχας εξαιτίας επιθέσεων drones της Ουκρανίας

Έκλεισαν σήμερα τις πρώρες πρωινές ώρες όλες οι αφίξεις και οι αναχωρήσεις στα τρία μεγαλύτερα αεροδρόμια της Μόσχας.

Αξιωματούχος που δεν κατονομάζεται δήλωσε: «Ο εναέριος χώρος έκλεισε πάνω από το Βνούκοβα, το Σερεμέτιαβα και το Νταμαντιένταβα»

Η ίδια πηγή εξήγησε: «Δεν προσγειώνονται πτήσεις και οι αναχωρήσεις θα καθυστερήσουν».

Ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σαμπιάνιν ανέφερε κατόπιν πως καταρρίφθηκαν τουλάχιστον δυο drones στον δυτικό εναέριο χώρο της ρωσικής πρωτεύουσας.

Οι αρχές ανακοίνωσαν πως σημειώθηκε σειρά επιθέσεων με τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Ουκρανίας βαθιά στη Ρωσία χθες Δευτέρα και σήμερα, μεταξύ άλλων στην περιοχή της Μόσχας.

Οι ουκρανικές επιδρομές με UAVs και USVs στη ρωσική επικράτεια έχουν πολλαπλασιαστεί τις τελευταίες εβδομάδες. Έχουν πολύ συχνά στο στόχαστρο τη Μόσχα και τη χερσόνησο της Κριμαίας, την οποία προσάρτησε η Ρωσία το 2014.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την 5η Αυγούστου, ουκρανός αξιωματούχος διεμήνυσε πως ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν σκοπό να κλιμακώσουν τις επιθέσεις με drones εναντίον ρωσικών στόχων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.