ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λονδίνο – Δολοφονία στο χώρο εργασίας: Σεφ εστιατορίου μαχαίρωσε τον συνάδελφό του

Είχαν προηγούμενα και τσακωνόντουσαν συνέχεια

Λονδίνο – Δολοφονία στο χώρο εργασίας: Σεφ εστιατορίου μαχαίρωσε τον συνάδελφό του

    Στο εδώλιο έκατσε χθες (20.8.2022) ένας σεφ κορεάτικου εστιατορίου στο Σόχο του Λονδίνου επειδή κατηγορείται για τη δολοφονία ενός συναδέλφου του, κατά τη διάρκεια ενός καβγά που είχαν μέσα στην κουζίνα.

    Ο σεφ, Λι Χουνάν, κατηγορείται για τη δολοφονία του συναδέλφου του, Ιλ Σουνγκ, αφού οι δύο άνδρες μάλωσαν για τον τρόπο που το θύμα ετοίμαζε ένα πιάτο με τον κατηγορούμενο να αμφιβάλλει για τις ικανότητες του θύματος.

    Στο δικαστήριο κατατέθηκε ότι ο 60χρονος σεφ, που πιστεύεται ότι είναι Κινέζος υπήκοος, φέρεται να σκότωσε τον συνάδελφό του με το μαχαίρι που ετοίμαζε το πιάτο για το οποίο ξέσπασε ο καβγάς, αναφέρει η DailyMail.

    Το χρονικό της υπόθεσης

    Ο 58χρονος Ιλ Σουνγκ, από το Σάουθγουαρκ του νότιου Λονδίνου, ανακοινώθηκε ότι έπεσε νεκρός στο εστιατόριο της Πόλαντ Στριτ, έναν παράδρομο κοντά στην Όξφορντ Στριτ στο κεντρικό Λονδίνο στις 12.20 μ.μ. τη Δευτέρα 15 Αυγούστου.

    Η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί στις 11.40 και βρήκε το θύμα σωριασμένο στην κουζίνα του εστιατορίου, που ονομάζεται Arirang Korean, με δύο θανατηφόρα τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, καθώς και άλλα τραύματα στο σώμα του, με το ένα από αυτά να βρίσκεται στο πρόσωπο.

    Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου με τη βοήθεια διερμηνέα και επιβεβαίωσε μόνο το όνομά του και την ημερομηνία γέννησής του. Ο δικηγόρος του θύματος εξιστόρησε στην έδρα του δικαστηρίου τα προηγούμενα που φέρονται να είχαν οι δύο σεφ.

    Είχαν προηγούμενα και τσακωνόντουσαν συνέχεια

    «Ο κ. Σουνγκ δούλευε στο εστιατόριο μόλις τρεις εβδομάδες, με τον κατηγορούμενο να αμφισβητεί διαρκώς τις ικανότητές του ως σεφ. Το πρωί του εγκλήματος, δούλευαν μαζί στην κουζίνα και ετοίμαζαν φαγητό».

    Ένας συνάδελφος των δύο σεφ αποκάλυψε ότι ο καβγάς, τη μοιραία ημέρα, ξεκίνησε στα κορεάτικα, με το θύμα να ρωτάει τον κατηγορούμενο «γιατί δεν μπορείς απλά να είσαι καλός;». Ο μάρτυρας είπε ότι ήταν «ο ένας μες στα μούτρα του άλλου» και άρχισαν να μαλώνουν.

    Σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα, το θύμα χτύπησε τον κατηγορούμενο με ένα ακονιστήρι μαχαιρών στον ώμο και στον κρόταφο, με τον Λι Χουνάν να τον μαχαιρώνει μετά και να γίνεται «ολοένα και πιο θυμωμένος».

    Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

    Ο κατηγορούμενος είχε δηλώσει στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι «τον μαχαίρωσε επειδή του επιτέθηκε πρώτος». Στην ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι η αιτία θανάτου ήταν ένα βαθύ τραύμα από μαχαίρι στο στήθος.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

    Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

    Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

    Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.