ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λονδίνο: Τρεις νέοι άνδρες δολοφονήθηκαν από μαχαίρι μέσα σε λίγες ώρες

49.265 επιθέσεις με μαχαίρι σε όλη τη Βρετανία το 2022 και 282 νεκροί

Λονδίνο: Τρεις νέοι άνδρες δολοφονήθηκαν από μαχαίρι μέσα σε λίγες ώρες

Μέσα σε μόλις οκτώ ώρες, τρεις νέοι άνδρες στο Λονδίνο, στο ανατολικό τμήμα της πόλης, δολοφονήθηκαν σε επιθέσεις με μαχαίρι.

Πρόκειται για έναν 18χρονο, ένα άνδρα λίγο πριν τα 30 και έναν 16χρονο μαθητή.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής ένας 18χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από τη συμπλοκή αντίπαλων ομάδων με ματσέτες. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα, αλλά ο νεαρός πέθανε πριν διακομιστεί σε νοσοκομείο, αναφέρει ο Guardian.

Για το περιστατικό συνελήφθη ένας 20χρονος με την κατηγορία ότι δολοφόνησε τον νεαρό.

Σε άλλο σημείο της βρετανικής πρωτεύουσας, επίσης την Παρασκευή, η αστυνομία κλήθηκε σε κατοικία όπου εντοπίστηκε νεκρός με τραύματα από μαχαίρι ένας άνδρας. Δύο άνδρες και μια γυναίκα, όλοι 40-50 ετών, έχουν συλληφθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε τρίτο περιστατικό, μαθητής 16 ετών έπεσε θύμα ενέδρας. Οι δράστες, που παραμένουν ασύλληπτοι, τον περίμεναν έξω από το σχολείο και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.