ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λωρίδα της Γάζας: Νεκροί δύο Παλαιστίνιοι έφηβοι από πυρά Ισραηλινών

Τουλάχιστον 64 οι νεκροί στη Δυτική Όχθη

Λωρίδα της Γάζας: Νεκροί δύο Παλαιστίνιοι έφηβοι από πυρά Ισραηλινών

Οι ισραηλινές δυνάμεις πυροβόλησαν και σκότωσαν σήμερα δύο Παλαιστίνιους έφηβους κοντά στη Ραμάλα στη Δυτική Όχθη έπειτα από διαδηλώσεις εναντίον των ισραηλινών βομβαρδισμών της Λωρίδας της Γάζας, δήλωσαν Παλαιστίνιοιαξιωματούχοι.

Με τους θανάτους αυτούς, ο αριθμός των Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν κατά την τελευταία έξαρση της ισραηλοπαλαιστινιακής βίας έχει φθάσει τουλάχιστον τους 64 νεκρούς στη Δυτική Όχθη, μια απότομη αύξηση των φονικών συγκρούσεων με τον στρατό και εποίκους.

Το Ισραήλ ετοιμάζει χερσαία επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας απαντώντας σε μια φονική επίθεση της παλαιστινιακής οργάνωσης μαχητών Χαμάς που έχει σκοτώσει 1.400 Ισραηλινούς, κυρίως αμάχους, στις 7 Οκτωβρίου.

Οι ισραηλινές δυνάμεις εξαπέλυσαν τους σφοδρότερους βομβαρδισμούς εναντίον της Γάζας, σκοτώνοντας περισσότερους από 3.000 Παλαιστινίους και επιβάλλοντας πλήρη πολιορκία στον αποκλεισμένο θύλακα που ελέγχει η Χαμάς.

Ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής ανέφερε πως ισραηλινές δυνάμεις πυροβόλησαν έναν 15χρονο και έναν 17χρονο στο χωριό Σούκμπα, δυτικά της Ραμάλα, χωρίς να αναφέρει περισσότερα.

Κάτοικοι δήλωσαν στο Reuters πως τα δύο αγόρια προσπαθούσαν να βάλουν φωτιά σε ελαστικά αυτοκινήτων σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του Ισραήλ όταν πυροβολήθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.