ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ν.Πεσκόφ: «Οι μη στρατηγικές πυρηνικές ασκήσεις που διεξάγονται από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία είναι ζωτικής σημασίας»

Τι περιλαμβάνουν τα γυμνάσια των ρωσικών και τις λευκορωσικών δυνάμεων

Ν.Πεσκόφ: «Οι μη στρατηγικές πυρηνικές ασκήσεις που διεξάγονται από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία είναι ζωτικής σημασίας»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως οι μη στρατηγικές πυρηνικές ασκήσεις που διεξάγονται από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της πολεμικής ετοιμότητας.

«Πράγματι, το θέμα είναι τώρα ψηλά στην ατζέντα. Γνωρίζετε ότι οι εμπειρογνώμονες ασχολούνται τώρα πολύ με το θέμα αυτό.

Το θέμα των τακτικών όπλων, στην πραγματικότητα, είναι μια μάλλον τεταμένη κατάσταση στην ευρωπαϊκή ήπειρο, που προκαλείται καθημερινά από νέες εχθρικές αποφάσεις και ενέργειες των ευρωπαϊκών πρωτευουσών και, κυρίως, της Ουάσιγκτον.

Αυτή η πρόκληση λαμβάνει χώρα σε καθημερινή βάση- επομένως, φυσικά, τέτοιου είδους ασκήσεις και η διατήρηση της μαχητικής ετοιμότητας είναι πολύ σημαντικές για εμάς», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Νωρίτερα την Τρίτη, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την έναρξη της δεύτερης φάσης των ασκήσεων αυτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα γυμνάσια περιλαμβάνουν κοινή εκπαίδευση για την πολεμική χρήση μη στρατηγικών πυρηνικών όπλων από τις ρωσικές και τις λευκορωσικές δυνάμεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.