ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νιγηρία: Τεράστια έκρηξη σε δημοτικό σχολείο – Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για δεκάδες νεκρά παιδιά

Η έκρηξη συγκλόνισε την περιοχή Σαμπον Γκαρι της πολιτείας Κάνο της Νιγηρίας

Νιγηρία: Τεράστια έκρηξη σε δημοτικό σχολείο – Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για δεκάδες νεκρά παιδιά

Φόβους για δεκάδες νεκρά παιδιά εκφράζουν ΜΜΕ στη Νιγηρία μετά από τεράστια έκρηξη σε δημοτικό σχολείο.

Η έκρηξη συγκλόνισε την περιοχή Σαμπον Γκαρι της πολιτείας Κάνο της Νιγηρίας γύρω στις 09:00 το πρωί τοπική ώρα, την ώρα που εκατοντάδες παιδιά προσέρχονταν στις τάξεις τους. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την έκρηξη και πολλοί άλλοι έχουν τραυματιστεί.

Περαστικοί κατέγραψαν με τις κάμερες των κινητών τους φρικτές σκηνές με απανθρακωμένα πτώματα στο δρόμο και γονείς να αναζητούν εναγωνίως τα παιδιά τους μέσα στο πλήθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τρομοκρατημένα παιδιά έκλαιγαν καθώς βάδιζαν ανάμεσα στο πλήθος πηδώντας πάνω από πτώματα, ενώ γονείς σε αλλόφρονα κατάσταση σφιχταγκάλιαζαν τα παιδιά τους, καλυμμένα τα περισσότερα με σκόνη από την έκρηξη. Μιλώντας στο BBC o επικεφαλής των τοπικών Αρχών επιβεβαίωσε το περιστατικό. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια της έκρηξης, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας, των σωμάτων ασφαλείας και πυροτεχνουργοί, ενώ καλούν τους ντόπιους να αποφεύγουν το σημείο λόγω του κινδύνου δευτερογενούς έκρηξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.