ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Γ.Πριγκόζιν απειλεί τον Ε.Μακρόν: «Μπορούμε να του βγάλουμε τα δόντια με πένσα»

Αυτή τη φορά τα «βέλη» Πριγκόζιν στράφηκαν προς τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν

Ο Γ.Πριγκόζιν απειλεί τον Ε.Μακρόν: «Μπορούμε να του βγάλουμε τα δόντια με πένσα»

Ευθείες απειλές κατά του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν εξαπέλυσε ο επικεφαλής της  «Wagner», Γιεβγκένι Πριγκόζιν.

Αφήνοντας κατά μέρος την κόντρα του με τη ρωσική στρατιωτική ηγεσία ο Πριγκόζιν έστρεψε τα πυρά του αυτή τη φορά κατά του Μακρόν με αφορμή την ομόφωνη έγκριση ενός μη δεσμευτικού χαρακτήρα ψηφίσματος από τη Γαλλική Εθνοσυνέλευση, με το οποίο καλούνται τα κράτη- μέλη της ΕΕ να εντάξουν τη Wagner Group στον επίσημο κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων και να υιοθετήσουν μέτρα που θα καθιστούν αδύνατες τις οικονομικές της δραστηριότητες στην Ευρώπη.

Ο Πριγκόζιν – που είχε στείλει τον περασμένο Νοέμβριο μια ματωμένη βαριοπούλα με τη σφραγίδα της Wagner Group στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες μετά από ψήφισμα, που ανέφερε ότι η Ρωσία είναι κράτος που προάγει την τρομοκρατία, – ισχυρίστηκε απαντώντας σε ερώτηση Ρώσων δημοσιογράφων ότι η μισθοφορική οργάνωσή του σώζει ζωές στην Κεντρική Αφρική από Γάλλους στρατιώτες, που «απλώς τους κορόιδευαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μπορούμε να βγάλουμε με πένσες τα σάπια δόντια από αυτά τα κακά στόματα. Μπορούμε να βγάλουμε τα δόντια του Μακρόν και γενικά οποιουδήποτε πετά λάσπη (στη Wagner Group)», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.