Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Οι Ρώσοι θεωρούν ότι το ΙSIS εξυπηρετεί αμερικανικά συμφέροντα

Προκαλεί έκπληξη η αναβίωση μίας σχεδόν «εξαφανισμένης» οργάνωσης

Οι Ρώσοι θεωρούν ότι το ΙSIS εξυπηρετεί αμερικανικά συμφέροντα

Στην Ρωσία (και όχι μόνο) είναι ευρεία διαδεδομένη η αντίληψη ότι το ISIS είναι μία οργάνωση τζιχαντιστών που δημιουργήθηκε από τις ΗΠΑ και ίσως και με την βοήθεια του Ισραήλ.

Μάλιστα προκαλεί εντύπωση η αναβίωση μία σχεδόν «εξαφανισμένης» οργάνωσης η οποία είχε εκμηδενιστεί από τις ρωσικές δυνάμεις στην Συρία.

Από το 2019 το ISIS δεν είχε ουσιαστική παρουσία στη Μέση Ανατολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.