ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρ.Τ.Ερντογάν: Συμμετείχε κανονικά στην τηλεδιάσκεψη για τον πυρηνικό σταθμό Ακούγιου – Η επικοινωνία με τον Β.Πούτιν

Τα τουρκικά ΜΜΕ δημοσίευσαν φωτογραφίες από το γραφείο του Τούρκου προέδρου

Ρ.Τ.Ερντογάν: Συμμετείχε κανονικά στην τηλεδιάσκεψη για τον πυρηνικό σταθμό Ακούγιου – Η επικοινωνία με τον Β.Πούτιν

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν μετά τις φήμες γύρω από την υγεία του, συμμετείχε κανονικά στην τηλεδιάσκεψη για τον πυρηνικό σταθμό Ακούγιου,  όπως ήταν άλλωστε προγραμματισμένο για τις 16:00.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν σε ζωντανή σύνδεση τόσο τον Τούρκο πρόεδρο όσο και τον Ρώσο ομόλογό του, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν δημοσιεύσει φωτογραφίες από το γραφείο του Ερντογάν από όπου έκανε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση από το υπουργείο Υγείας της Άγκυρας που έδινε τέλος στις φήμες περί επιδείνωσης της υγείας του προέδρου της χώρας.

«Η υγεία του προέδρου είναι καλή και θα συνεχίσει το καθημερινό του πρόγραμμα το συντομότερο δυνατόν», ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Φαρετίν Κοτσά.

«Τα συμπτώματα της λοιμώδους γαστρεντερίτιδας που τον έχει προσβάλει έχουν περιορισθεί», διευκρίνισε ο Φαρετίν Κοτσά.

Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα των τουρκικών ΜΜΕ, ο Ερντογάν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πούτιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την επικοινωνία, ο Τούρκος πρόεδρος ευχαρίστησε τον Ρώσο ομόλογό του για τη συνεισφορά του όσον αφορά στον πυρηνικό σταθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.