
Ένα ιδιωτικό ελικόπτερο Robinson R44 συνετρίβη στην περιφέρεια Αμούρ της Ρωσίας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα.
Σημειώνεται πως η επικοινωνία με το ελικόπτερο είχε χαθεί χθες.
Η άτρακτος του ελικοπτέρου, που έφερε σημάδια καύσης, βρέθηκε στο σημείο της συντριβής. Έχει ξεκινήσει ποινική έρευνα.
Μεταξύ των θυμάτων ήταν δύο ανώτεροι αξιωματικοί επιβολής του νόμου – ένας αρχηγός της αστυνομίας και ένας ντετέκτιβ της Ερευνητικής Επιτροπής – οι οποίοι βρίσκονταν καθ’ οδόν.
Οι έρευνες για τα αίτια της συντριβής βρίσκονται σε εξέλιξη.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.