ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σε φυλακή υψίστης ασφαλείας μεταφέρθηκε ο καταδικασμένος για βιασμό Ντάνι Μάστερσον

Στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα είχε εκτίσει την ποινή του ο Τσαρλς Μάνσον

Σε φυλακή υψίστης ασφαλείας μεταφέρθηκε ο καταδικασμένος για βιασμό Ντάνι Μάστερσον

Στη φυλακή υψίστης ασφαλείας στην οποία κάποτε εξέτιε την ποινή του ο Τσαρλς Μάνσον μεταφέρθηκε ο Ντάνι Μάστερσον.

Ο ηθοποιός του «That ’70s Show», ο οποίος καταδικάστηκε πέρυσι για δύο βιασμούς που διέπραξε το 2003, μεταφέρθηκε από την κρατική φυλακή North Kern στο Delano της Καλιφόρνιας στην κρατική φυλακή Corcoran στην κεντρική κοιλάδα San Joaquin της πολιτείας, σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές.

Η κρατική φυλακή Corcoran State Prison ιδρύθηκε το 1988 και είναι γνωστή για την κράτηση μερικών από τους πιο διαβόητους εγκληματίες της Αμερικής, συμπεριλαμβανομένου του καταδικασμένου δολοφόνου και ηγέτη αίρεσης Τσαρλς Μάνσον από το 1989 μέχρι τον θάνατό του το 2017, σύμφωνα με το Τμήμα Σωφρονισμού και Αποκατάστασης της Καλιφόρνιας.

Φιλοξενούσε επίσης τον Σιρχάν Σιρχάν, τον δολοφόνο του γερουσιαστή Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, μέχρι που μεταφέρθηκε το 2013 στο σωφρονιστικό ίδρυμα Richard J. Donovan στην περιοχή South Bay της κομητείας του Σαν Ντιέγκο.

Ο 47χρονος Μάστερσον κρατούνταν αρχικά στην Κεντρική Φυλακή Ανδρών της κομητείας του Λος Άντζελες, αλλά στις 31 Δεκεμβρίου 2023 ξεκίνησε η διαδικασία ταξινόμησης και υποδοχής του στη φυλακή Northern Kern State Prison.

Η μετακίνηση αυτή έγινε μία εβδομάδα αφότου η δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Charlaine Olmedo, αρνήθηκε την αποφυλάκισή του με εγγύηση, με το σκεπτικό ότι τώρα που «δεν έχει γυναίκα για να γυρίσει στο σπίτι του», «έχει κάθε κίνητρο να διαφύγει και ελάχιστους λόγους να επιστρέψει στην πολιτειακή φυλακή για να εκτίσει το υπόλοιπο της μακράς ποινής του σε περίπτωση που η έφεσή του αποτύχει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εν διαστάσει σύζυγός του, Μπίζου Φίλιπς, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λιγότερο από δύο εβδομάδες αφότου καταδικάστηκε σε 30 χρόνια έως ισόβια κάθειρξη τον Σεπτέμβριο του 2023.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.