ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια γιαγιά που βοηθάει στο κρεοπωλείο! Πραγματικά, ότι πιο αντιπροσωπευτικό της σύγχρονης Ελλάδας, στην Ευρωβουλή!

Στο Ισραήλ για να ενημερωθεί για τις «αμυντικές ανάγκες» της χώρας ο Αμερικανός στρατηγός Κουρίλα

Ο Τζο Μπάιντεν αναμένεται να επισκεφθεί το Ισραήλ αύριο Τετάρτη για συνομιλίες με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου

Στο Ισραήλ για να ενημερωθεί για τις «αμυντικές ανάγκες» της χώρας ο Αμερικανός στρατηγός Κουρίλα

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Ισραήλ, κατά την οποία πρόκειται να συναντηθεί με τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας και τον υπουργό Άμυνας Γιοαβ Γκαλαντ. πραγματοποίησε ο Αμερικανός στρατηγός Μάικλ Κουρίλα, επικεφαλής της Κεντρικής Διοίκησης (CENTCOM) των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Σε δήλωση που εξέδωσε η CENTCOM επισημαίνεται ότι σκοπός του ταξιδιού και των συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν είναι να ενημερωθεί ο αξιωματούχος για τις αμυντικές ανάγκες του Ισραήλ και να εκφράσει εκ νέου την «ακλόνητη υποστήριξη» του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας στη χώρα που βρίσκεται τις τελευταίες 10 μέρες σε πόλεμο με τη Χαμάς.

«Είμαι εδώ για να διασφαλίσω ότι το Ισραήλ έχει ό,τι χρειάζεται για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, εστιάζοντας στην αποτροπή ενδεχόμενης επέκτασης της σύγκρουσης από άλλα μέρη», αναφέρει στη δήλωση ο Κουρίλα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αναμένεται να επισκεφθεί το Ισραήλ αύριο Τετάρτη για συνομιλίες με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και για να διατρανώσει πως το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να αμυνθεί, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησής του, ο Άντονι Μπλίνκεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τ.Μπάιντεν έχει σκοπό να εκφράσει εκ νέου την αλληλεγγύη της κυβέρνησης των ΗΠΑ στο Ισραήλ, την ώρα που ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει τις προετοιμασίες του για να προχωρήσει σε ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας εναντίον του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς, ανέφερε ο Α,Μπλίνκεν έπειτα από μακροσκελείς συνομιλίες με τον Μ.Νετανιάχου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.