ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στο Ριάντ ο Α.Μπλίνκεν: Θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας

Την ώρα που το Ισραήλ ετοιμάζεται να εξαπολύσει χερσαία επίθεση στην ελεγχόμενη από τη Χαμάς Λωρίδα της Γάζας

Στο Ριάντ ο Α.Μπλίνκεν: Θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, αναμένεται να συναντηθεί σήμερα το πρωί στο Ριάντ, με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα διάδοχο, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, καθώς το Ισραήλ ετοιμάζεται να εξαπολύσει χερσαία επίθεση στην ελεγχόμενη από τη Χαμάς Λωρίδα της Γάζας.

Ο Μπλίνκεν συναντάται με τον ντε φάκτο ηγέτη της Σαουδικής Αραβίας κατά την τέταρτη ημέρα του ταξιδιού του στη Μέση Ανατολή. Εργάζεται με περιφερειακούς συμμάχους για να εμποδίσει την επέκταση του πολέμου ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς σε μια ευρύτερη σύγκρουση και για να βοηθήσει να εξασφαλισθεί η απελευθέρωση των ομήρων που απήχθησαν από την ισλαμιστική οργάνωση.

Ο Αμερικανός υπουργός άρχισε την Πέμπτη την περιοδεία του από το Ισραήλ, εκφράζοντας την υποστήριξη των ΗΠΑ προς το στενότερο σύμμαχο της Ουάσινγκτον στη Μέση Ανατολή.

Έχει επισκεφθεί την Ιορδανία, το Κατάρ, το Μπαχρέιν, τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και έχει συναντηθεί εκεί με ηγέτες και υψηλόβαθμους αξιωματούχους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα αναμένεται να ταξιδέψει στην Αίγυπτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.