ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Β.Πούτιν: «Η Ρωσία θα συνεχίσει να αντιστέκεται στις εξωτερικές πιέσεις και τις κυρώσεις»

«Ο ρωσικός λαός είναι ενωμένος όσο ποτέ»

Β.Πούτιν: «Η Ρωσία θα συνεχίσει να αντιστέκεται στις εξωτερικές πιέσεις και τις κυρώσεις»

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την διάρκεια διαδικτυακής συνόδου κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σανγκάης, διαβεβαίωσε ότι η Ρωσία «θα συνεχίσει να αντιστέκεται στις εξωτερικές πιέσεις και τις κυρώσεις».

«Η Ρωσία αντιστέκεται κατά σίγουρο τρόπο και θα συνεχίσει να αντιστέκεται απέναντι στις εξωτερικές πιέσεις, τις κυρώσεις και τις προκλήσεις», δήλωσε ο Πούτιν ευχαριστώντας τις χώρες του Οργανισμού για την υποστήριξη που του εξέφρασαν κατά την διάρκεια της ανταρσίας της Wagner που κλόνισε το Κρεμλίνο.

Πούτιν: «Ο ρωσικός λαός είναι ενωμένος όσο ποτέ»

«Ο ρωσικός λαός είναι ενωμένος όσο ποτέ», διαβεβαίωσε ο Πούτιν δηλώνοντας ότι «ολόκληρη η ρωσική κοινωνία ύψωσε κοινό μέτωπο κατά της απόπειρας ένοπλης στάσης» της οργάνωσης Wagner.

Ευχαρίστησε επίσης τους «εταίρους του Οργανισμού Συνεργασίας της Σανγκάης που εξέφρασαν την υποστήριξή τους προς τις ενέργειες των ρωσικών αρχών με στόχο την υπεράσπιση της συνταγματικής τάξης, της ζωής και της ασφάλειας των πολιτών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την ανταρσία της μισθοφορικής οργάνωσης Wagner (23 και 24 Ιουνίου) οι δυνάμεις των στασιαστών κατέλαβαν στρατιωτικές βάσεις και βάδισαν ανεμπόδιστα προς την Μόσχα, για να κάνουν μεταβολή μετά την μεσολάβηση του Λευκορώσου προέδρου Αλεξάντρ Λουκασένκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.