ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βέλγιο: Οδηγός στην Αμβέρσα πέταξε από τα παράθυρα του αυτοκινήτου δεκάδες χιλιάδες ευρώ

Τον οδηγό κυνήγησε η αστυνομία του Βελγίου, όταν άνοιξε το παράθυρο και σκόρπισε χιλιάδες ευρώ

Βέλγιο: Οδηγός στην Αμβέρσα πέταξε από τα παράθυρα του αυτοκινήτου δεκάδες χιλιάδες ευρώ

Χιλιάδες ευρώ πέταξε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου στην Αμβέρσα με αποτέλεσμα δρόμοι στην περιοχή Χόμποκεν του Βελγίου να γεμίσουν με ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό τον οδηγό κυνήγησε η αστυνομία του Βελγίου, όταν άνοιξε το παράθυρο και σκόρπισε χιλιάδες ευρώ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Gazet van Antwerpen και αναδημοσιεύουν οι Brussels Times, το περιστατικό έγινε το Σάββατο.

Το αυτοκίνητο τράπηκε σε φυγή και η αστυνομία περισυνέλλεξε περίπου 10.000 ευρώ, ωστόσο εκτιμάται ότι πολλά από τα χαρτονομίσματα τα μάζεψαν περαστικοί.

Ο οδηγός κατάφερε να ξεφύγει από την αστυνομία, αλλά αργότερα το ίδιο βράδυ ένας άνδρας μπήκε σε αστυνομικό τμήμα της Φλάνδρας ισχυριζόμενος ότι ήταν εκείνος που οδηγούσε το όχημα. Η αστυνομία ερευνά γιατί ο οδηγός τράπηκε σε φυγή και πέταξε τόσο μεγάλες ποσότητες χρημάτων από τα παράθυρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τω μεταξύ, πριν ο ύποπτος παραδοθεί, οι αρχές καταδίωξαν ένα άλλο όχημα πιστεύοντας ότι ήταν το αυτοκίνητο που αναζητούσαν. Η αστυνομία σταμάτησε τελικά το όχημα στο Σκαρμπέεκ, στις Βρυξέλλες, για να διαπιστώσει όμως ότι δεν ήταν το σωστό αυτοκίνητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.