Βρετανία: Tεράστια έκρηξη σε κατοικία του Μπέρμιγχαμ – Πληροφορίες για θύματα (βίντεο)

Η περιοχή μοιάζει σαν εμπόλεμη ζώνη

Βρετανία: Tεράστια έκρηξη σε κατοικία του Μπέρμιγχαμ – Πληροφορίες για θύματα (βίντεο)

Ένα σπίτι καταστράφηκε και άλλα έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές από έκρηξη που σημειώθηκε σε κατοικία στο Μπέρμιγχαμ, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία διευκρινίζοντας ότι υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του West Midlands ενημέρωσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα): «Το περιστατικό, που πιστεύεται ότι ήταν έκρηξη αερίου, κατέστρεψε ολοσχερώς ένα ακίνητο και προκάλεσε σημαντικές ζημιές σε 3 παρακείμενα ακίνητα.

“Ένας άνδρας διασώθηκε πριν από την άφιξη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Queen Elizabeth με τραύματα που απειλούν τη ζωή του. Άλλα τέσσερα άτομα έχουν διακομιστεί για ελαφρά τραύματα».

Στην έρευνα συμμετέχουν και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Από την έκρηξη εκτός από τα γειτονικά σπίτια έχουν υποστεί ζημιές και πολλά οχήματα.

Πλάνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν το κτίριο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες μετά την έκρηξη.

Υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αντιμετωπίζουν το περιστατικό στην οδό Dulwich Road, στην περιοχή Kingstanding της πόλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γίνονται εκκενώσεις και οι κάτοικοι έχουν κληθεί να ακολουθήσουν «αμέσως» τις οδηγίες των αρχών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.