Βρετανία: Γνωστός 38χρονος σεφ πέθανε ξαφνικά σε μπαρ της Κορνουάλης

Ο άτυχος νέος κατέρρευσε ενώ εργαζόταν

Βρετανία: Γνωστός 38χρονος σεφ πέθανε ξαφνικά σε μπαρ της Κορνουάλης

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε 38 ετών ο Ματ Χάλφορντ, γνωστός σεφ στη Βρετανία κατά τη διάρκεια της εργασίας του σε μπαρ στην παραλία της Κορνουάλης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail γιατροί και ναυαγοσώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.

Ο Ματ Χάλφορντ έχει γίνει γνωστός από την εργασία του στο Watering Hole – που είναι το μοναδικό μπαρ του Ηνωμένου Βασιλείου σε παραλία – από τότε που ήταν έφηβος με τους αδελφούς Jason, 41, και Lee, 42 και τον μπαμπά Mick.

Η μητέρα του Joanne Ballinger, 61 ετών, ανέφερε για τον θάνατο του γιου της: «Ο Μάθιου νοιαζόταν, ήταν ένας στοργικός πατέρας, γιος και αδελφός. Θα έβαζε οποιονδήποτε πρώτο και θα βοηθούσε όποιον μπορούσε.

Ήταν εργατικό. Έπαιζε μπάσκετ για την Κορνουάλη. Ήταν ζωηρός, γεμάτος ζωή».

Και πρόσθεσε: «ακόμα προσπαθούμε να επεξεργαστούμε την απώλειά του. Ο Ματ εργαζόταν με τον φίλο του σεφ, τον Μαξ. Είχε πάει στο ψυγείο του μπαρ και άργησε να επιστρέψει. Τότε ο Μαξ πήγε να τον ψάξει. Τον βρήκε πεσμένο. Ο Μπομπ, ο ιδιοκτήτης, προσπάθησε να κάνει ΚΑΡΠΑ αλλά ήταν πολύ αργά.

Ήταν καλός και υγιής άντρας. Πήγε τελευταία φορά στο γιατρό το 2016. Δεν κάπνιζε και είχε σταματήσει να πίνει, δεν πήρε ποτέ ναρκωτικά, ήταν πραγματικά σε καλή κατάσταση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.