Βρετανία: Γονείς παγίδευσαν 39χρονο καθηγητή που παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθητές του μέσω διαδικτύου

Οι γονείς πήραν το νόμο στα χέρια τους και κατάφεραν να παγιδεύσουν τον μαθηματικό

Βρετανία: Γονείς παγίδευσαν 39χρονο καθηγητή που παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθητές του μέσω διαδικτύου

Γονείς κατάφεραν να παγιδεύσουν 39χρονο καθηγητή ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά τα παιδιά τους μέσω διαδικτύου. Το περιστατικό συνέβη στη Μεγάλη Βρετανία.

Παίρνοντας το νόμο στα χέρια τους οι γονείς έδωσαν ραντεβού στον 39χρονο σε πάρκινγκ ξενοδοχείου του έδειξαν τα ενοχοποιητικά στοιχεία και κάλεσαν την αστυνομία η οποία τον συνέλαβε και τον ανακρίνει.

Ο άνδρας που φαίνεται στο συγκεκριμένο βίντεο να κάθεται στο αυτοκίνητό και τα πρόσωπό του είναι καλυμμένο για νομικούς λόγους, είναι ένας 39χρονος καθηγητής μαθηματικών ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε μικρά παιδιά μέσω διαδικτύου.

«Ο λόγος που είμαστε σήμερα εδώ είναι για να σου μιλήσουμε για την online δραστηριότητά σου στην οποία συνομιλούσες σεξουαλικά με ανηλίκους».

Γονείς των παιδιών πήραν το νόμο στα χέρια τους και κατάφεραν να παγιδεύσουν τον 39χρονο χρησιμοποιώντας το προφίλ ενός 14χρονου κοριτσιού. Ο δράστης φτάνει σε πάρκινγκ ξενοδοχείου στο οποίο οι γονείς και όχι το κορίτσι του έχουν δώσει ραντεβού.

Δύο άνδρες και μία γυναίκα τον ρωτούν εάν είναι δικά του τα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου που έστελνε στο μικρό κορίτσι. Ο δράστης σαστισμένος προσπαθεί να δικαιολογηθεί αλλά τελικά παραδέχεται τις πράξεις του.

Οι γονείς του δείχνουν έναν φάκελο με όλα τα μηνύματα που έστελνε το τελευταίο διάστημα μέσα από πέντε διαφορετικά προφίλ. Ο 39χρονος καταλαβαίνει πως δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί και ζητά ο ίδιος να έρθει η αστυνομία.

Περιπολικό της τοπικής αστυνομίας έφτασε στο σημείο και αφού οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από τους γονείς πέρασαν χειροπέδες στον 39χρονος καθηγητή.

Ο 39χρονος πατέρας ενός παιδιού κρατείται στο αστυνομικό τμήμα όπου η ανάκριση του συνεχίζεται. Οι τοπικές αρχές δεν έχουν δώσει στην δημοσιότητα ακόμη στοιχεία της ταυτότητάς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντύπωση προκαλεί πως καθ’ όλη την διάρκεια του διαλόγου γονέων και δράστη δεν ασκήθηκε ούτε λεκτική, ούτε και σωματική βία προς το συγκεκριμένο δράστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.