ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Βρετανία: Μαλλιοτράβηγμα και σπρωξιές σε σούπερ μάρκετ για τις προσφορές (βίντεο)

Το επίμαχο στιγμιότυπο ανέβηκε στο TikTok

Βρετανία: Μαλλιοτράβηγμα και σπρωξιές σε σούπερ μάρκετ για τις προσφορές (βίντεο)

Πανικός επικράτησε σε ένα σούπερ μάρκετ της Βρετανίας, αφού σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, διακρίνονται εξαγριωμένοι πελάτες να πιάνονται στα χέρια για να προλάβουν τις προσφορές.

Το επίμαχο στιγμιότυπο ανέβηκε στο TikTok από τον χρήστη @bordzsi91 και δείχνει μια εργαζόμενη που έβαζε τους εκπτωτικούς κωδικούς να αρχίζει να απομακρύνεται από τα προϊόντα. Τότε, οι πελάτες που έχουν συγκεντρωθεί ορμούν αμέσως και σε λίγα δευτερόλεπτα τα εξαφανίζουν, εφόσον όμως έχει ορμήσει ο ένας στον άλλον.

Μάλιστα, ορισμένοι χρήστες σχολίασαν στα σχόλια του βίντεο, ότι δεν υπάρχουν τρομερές εκπτώσεις στα σούπερ μάρκετ, ενώ φαίνεται ότι όλα μπορεί να έγιναν για οριακά ένα ευρώ διαφορά στα προϊόντα.

@bordzsi91 Hunger games in tesco #tesco #hungergames #fy #fyp #foryou #foryoupage #tiktok #viral #shopping #clubcard #shopping #candycrush10 #tescosfinest #savemoney ♬ eredeti hang – Bordzsi
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.