Βρετανία: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές σε πάρκο

Οι θάνατοι αντιμετωπίζονται επί του παρόντος ως «ανεξήγητοι»

Βρετανία: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές σε πάρκο

Ένα κορίτσι 17 ετών και μια γυναίκα 42 βρέθηκαν νεκρές σε πάρκο στη Βρετανία, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.

Τα πτώματα εντοπίστηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης, 29 Δεκεμβρίου, στο Χαμσάιρ, μετέδωσε η εφημερίδα The Sun.

Οι Αρχές είπαν ότι οι θάνατοι αντιμετωπίζονται επί του παρόντος ως «ανεξήγητοι», αλλά όχι και ως ύποπτοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές ως τώρα, πρόκειται για μητέρα και κόρη, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία για να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου και έχει ξεκινήσει σχετική αστυνομική έρευνα.

Ωστόσο, και οι δύο πιστεύεται ότι πέθαναν μαζί και δεν φαίνεται ότι εμπλέκεται το ένα άτομο στο θάνατο του άλλου.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε σήμερα: «Κληθήκαμε λίγο μετά τις 1:45 μ.μ. της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου σε μια αναφορά για τα πτώματα ενός 17χρονου κοριτσιού και μιας 42χρονης γυναίκας που βρέθηκαν σε μια διεύθυνση στο Shorefield. Road, Downton».

«Οι θάνατοι αντιμετωπίζονται ως ανεξήγητοι, αλλά όχι ύποπτοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η οικογένειά τους έχει ενημερωθεί και θα ετοιμαστεί φάκελος για τον ιατροδικαστή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.