ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Βρετανία: Οργή με βίντεο που δείχνει ηλικιωμένη να σέρνει έναν σκύλο με αναπηρικό αμαξίδιο

Στο εν λόγω κλιπ το ασπρόμαυρο σκυλί εμφανίζεται να είναι δεμένο με λουρί

Βρετανία: Οργή με βίντεο που δείχνει ηλικιωμένη να σέρνει έναν σκύλο με αναπηρικό αμαξίδιο

«Κύμα» αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Βρετανία ένα βίντεο που δείχνει μια γυναίκα στο Μπέρμιγχαμ να οδηγεί ένα ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο τύπου scooter, σέρνοντας πίσω της ένα σκυλί.

Στο εν λόγω κλιπ, το οποίο τράβηξε ένας άνδρας από όχημα που κινείτο κοντά στο scooter, το ασπρόμαυρο σκυλί εμφανίζεται να είναι δεμένο με λουρί στο πίσω μέρος του αμαξιδίου, ενώ η οδηγός του δεν προσέχει καν ότι ουσιαστικά σέρνει το ζώο στον δρόμο.

«Κάνεις κακό στον σκύλο σου! Σταμάτα, θα πεθάνει» ακούγεται να της φωνάζει το άτομο που τραβά τα πλάνα με το κινητό του, με εκείνη αρχικά να μην ακούει και να του ζητά να επαναλάβει.

Η ηλικιωμένη γυναίκα κοιτάζει προς στιγμήν την κάμερα, έπειτα γυρίζει το κεφάλι της μουρμουρίζοντας και συνεχίζει να οδηγεί κανονικά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Twitter από τον λογαριασμό του blog Birmz Is Grime με τη λεζάντα «Ποιο είναι αυτό το άτομο; Ο σκύλος πρέπει να βρεθεί και να διασωθεί».

Πολλοί σχολιαστές καταδίκασαν τη συμπεριφορά της γυναίκας, χαρακτηρίζοντάς την αρρωστημένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η RSPCA (Βασιλική Εταιρεία για την Πρόληψη της Βίας προς τα Ζώα) επιβεβαίωσε ότι ερευνά το περιστατικό και ζητά πληροφορίες από τους πολίτες που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση της γυναίκας και τη διάσωση του σκύλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.