ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Wall Street Journal: Ο παιδεραστής Επστάιν «εκβίαζε» τον Μπιλ Γκέιτς για τον παράνομο δεσμό του με νεαρή Ρωσίδα

Η Ρωσίδα Μπριτζ Μίλα Αντόνοβα φαίνεται ότι είναι η «πέτρα του σκανδάλου»

Wall Street Journal: Ο παιδεραστής Επστάιν «εκβίαζε» τον Μπιλ Γκέιτς για τον παράνομο δεσμό του με νεαρή Ρωσίδα

Η Ρωσίδα Μπριτζ Μίλα Αντόνοβα φαίνεται ότι είναι η «πέτρα του σκανδάλου», την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Επστάιν ώστε να εκβιάσει ακόμα και τον πανίσχυρο Μπιλ Γκέιτς…

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, ο Γκέιτς γνώρισε την Αντόνοβα το 2010 σε έναν διαγωνισμό Μπριτζ, που οδήγησε σε ερωτική σχέση. Τρία χρόνια αργότερα, αφού ο συνεργάτης του Γκέιτς, ο Μπόρις Νίκολιτς, την παρέπεμψε στον Τζέφρι Έπσταϊν για να συμβάλει στη συγκέντρωση 500.000 $ για μια διαδικτυακή επιχείρηση με ον-λάιν παιχνίδια Μπριτζ που απέτυχε να ολοκληρωθεί, ο Έπσταϊν την πλήρωσε για να παρακολουθήσει μαθήματα προγραμματισμού.

Το 2014, η Αντόνοβα «έμεινε για λίγο σε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη που παρείχε ο Epstein», αλλά ισχυρίζεται ότι δεν συναντήθηκε με τον τύπο που πλήρωσε για την εκπαίδευσή της. Τον Επστάιν δηλαδή!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, το 2017, ο παιδόφιλος χρηματοδότης φέρεται να εκβίασε τον Γκέιτς για την υπόθεση – απαιτώντας σε ένα email από τον συνιδρυτή της Microsoft να τον αποζημιώσει για την εκπαίδευση της Antonova. Δεδομένου του ελάχιστου ποσού που εμπλέκεται και για τους δύο άνδρες, ο Γκέιτς ερμήνευσε αυτό το email του 2017 ως απειλή του Επστάιν για να αποκαλύψει την υπόθεση του 2010. Έναν στυγνό εκβιασμό δηλαδή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.