ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ: «Ο πόλεμος με τη Χαμάς θα είναι ισχυρός και θανατηφόρος»

«Υπάρχει ένας πόλεμος εδώ, ένας πόλεμος μεταξύ των υιών του σκότους και των υιών του φωτός»

Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ: «Ο πόλεμος με τη Χαμάς θα είναι ισχυρός και θανατηφόρος»

Ο υπουργός Άμυνας, Yoav Gallant, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα σύνορα της Γάζας και τόνισε ότι «ο πόλεμος με τη Χαμάς θα είναι θανατηφόρος».

«Υπάρχει ένας πόλεμος εδώ, ένας πόλεμος μεταξύ των υιών του σκότους και των υιών του φωτός. Θα φτάσουμε σε όλες τις τρομοκρατικές υποδομές, θα φτάσουμε σε όλες τις σήραγγες, θα φτάσουμε σε όλους τους πράκτορες της Χαμάς και μέχρι να τους εξοντώσουμε δεν θα ολοκληρώσουμε την αποστολή.

Θα είναι ένας ισχυρός πόλεμος, θα είναι ένας θανατηφόρος πόλεμος, θα είναι ένας πόλεμος ακριβείας και θα είναι ένας πόλεμος που θα αλλάξει την κατάσταση για πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έστειλε απειλητικό μήνυμα στη Χαμάς, λέγοντας: «Θα σας αφανίσουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.