Δολοφονία 56χρονης στο Αγρίνιο: Ισόβια στον 36χρονο μητροκτόνο

Ο 36χρονος όλη τη νύχτα χτυπούσε το τραπέζι του σαλονιού προσπαθώντας να σκοτώσει τους βρικόλακες

Δολοφονία 56χρονης στο Αγρίνιο: Ισόβια στον 36χρονο μητροκτόνο

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λευκάδας δικάστηκε η υπόθεση θανάτου μιας 56χρονης γυναίκας, από τα χέρια του ίδιου της του γιου.

Ο 36χρονος κατηγορούμενος Γ.Μ βαριά ψυχικά άρρωστος με επισκέψεις σε ψυχιατρικά ιδρύματα φυλακών, στις 30 Νοεμβρίου 2021 και ενώ η αστυνομία βρισκόταν έξω από το σπίτι του στην οδό Κόκκαλη στο Αγρίνιο και οι αστυνομικοί του φώναζαν να ανοίξει, σκότωνε την 56χρονη μητέρα του με το χειρότερο τρόπο τον οποίο ο ίδιος περιέγραψε νηφάλια και με λεπτομέρειες στο δικαστήριο.

Όπως είπε την σκότωσε, γιατί η μητέρα του έκανε το λάθος να ειδοποιήσει την αστυνομία ενώ αυτός όλη τη νύχτα χτυπούσε το τραπέζι του σαλονιού προσπαθώντας να σκοτώσει τους βρικόλακες.

«Οι αστυνομικοί ήταν έξω από το σπίτι και μου φώναζαν να ανοίξω και εγώ σκότωνα την μητέρα μου η οποία δεν έφερε καμία αντίσταση», ήταν τα λόγια του.

Το δικαστήριο υιοθέτησε πλήρως την πρόταση της Εισαγγελέως Λευκάδας για ισόβια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δικηγόρος της αδερφής του (πολιτική αγωγή) της μοναδικής που έχει απομείνει στην οικογένεια, Κορίνα Ρεπούση επικεντρώθηκε στην έλλειψη της μέριμνας από πλευράς κράτους για τέτοιου είδους περιστατικά ενώ η δικηγόρος του κατηγορουμένου, Γεωργία Κόγκα την οποία διόρισε το δικαστήριο μελέτησε, έψαξε και προσπάθησε να σκιαγραφήσει τον άνθρωπο που πάσχει από παρανοϊκή σχιζοφρένεια και παίρνει ισχυρή αγωγή την οποία την περίοδο που έκανε το έγκλημα, είχε διακόψει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.