ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ελληνο-ουκρανική συνεργασία: Εκπαιδεύουν αυτούς που έδωσαν στην Τουρκία τα όπλα για να χτυπήσουν την Ελλάδα!

Ελληνο-ουκρανική συνεργασία: Εκπαιδεύουν αυτούς που έδωσαν στην Τουρκία τα όπλα για να χτυπήσουν την Ελλάδα!

Αυτοκτονικές τάσεις παρουσιάζουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις προβαίνοντας προφανώς κατόπιν πολιτικών εντολών σε μεταβίβαση πληροφοριών και ανάληψη καθηκόντων εκπαιδευτών στους Ουκρανούς καταδρομείς, μίας χώρας που συνεργάζεται κάτι περισσότερο από στενά με την Τουρκία σε επίπεδο άμυνας.

Η Ουκρανία είναι ο βασικός πυλώνας ανάπτυξης της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας (δηλαδή των όπλων κατά των οποίων θα κληθούν να πολεμήσουν οι Έλληνες στρατιώτες) και απλά ότι μάθουν θα σημαίνει με την πίεση του σκληρού συναλλάγματος (πίεση παροχής πληροφοριών με αντάλλαγμα τα μεγάλα οικονομικά οφέλη εκατέρωθεν) να γίνουν κτήμα και του τουρκικού στρατού.

Αυτή την στιγμή η ουκρανική βιομηχανία είναι ο κύριος δότης τεχνογνωσίας σε σειρά κρίσιμων προγραμμάτων όπως της πυραυλικής τεχνολογίας για την δημιουργία των νέων τουρκικών αντιαρματικών πυραύλων UMTAS/OMTAS, τον κινητήρα για τον νέο τουρκικό πύραυλο κρουζ, τον κινητήρα του νέου τουρκικού άρματος ALTAY, πάροχος του συστήματος προστασίας των αρμάτων με την επωνυμία Pulat που κάνει τα τουρκικά άρματα «άτρωτα» σε αντιαρματικά όπλα.

Την ίδια στιγμή η Ουκρανία είναι και χρηματοδότης των τουρκικών αμυντικών προϊόντων καθώς έχει παραγγείλει τα UAV Bayraktar αξίας δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

Περιπτώσεις όπως οι ανωτέρω προφανώς και δεν ελήφθησαν υπόψη στο υπουργείο άμυνας και έτσι συμφώνησαν να «μπουν» οι Ουκρανοί Καταδρομείς μέσα στο ΓΕΣ και την Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων.

Ποιοι εθνικοί λόγοι υπαγόρευσαν να δοθεί το πράσινο φως για την εκπαίδευση των ουκρανικών ειδικών δυνάμεων από τον ΕΣ; Κατόπιν των ανωτέρω πιστεύει κανείς ότι η Ρωσία θα μας χαριστεί; Ή μήπως θεωρούν να μας σώσουν τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα; (LOL)

Υπάρχει μήπως αμφιβολία ότι αλιεύσουν σε επίπεδο πληροφοριών εκπαίδευσής ειδικών δυνάμεων κ.λ.π. δεν θα μεταφερθούν μέσα σε λίγες ημέρες στις τουρκικές υπηρεσίες στρατιωτικών πληροφοριών .

Αντιλαμβάνονται αυτοί που έλαβαν αυτές τις αποφάσεις την ζημιά που μπορεί να προκαλέσουν στην ελληνική άμυνα;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.