ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σε «παράκρουση» οι Τούρκοι: «Μας ρώτησαν οι Έλληνες για τον ερχομό των Αμερικανών στην Αλεξανδρούπολη»;

Σε «παράκρουση» οι Τούρκοι: «Μας ρώτησαν οι Έλληνες για τον ερχομό των Αμερικανών στην Αλεξανδρούπολη»;

Σε εκπομπή μεγάλης τηλεθέασης ακούμε τον αναλυτή ασφαλείας Μετέ Γιαράρ να λέει, μεταξύ άλλων τα εξής ενδιαφέροντα:

”Φέρνετε μία ομάδα Αμερικανών στην Αλεξανδρούπολη, συνομιλήσατε για αυτό με την Τουρκία; Υπήρξε μήπως κάποια ανακοίνωση από την πλευρά σας για αυτόν τον ερχομό;

Στην περιοχή αυτή της ανατολικής Μεσογείου η Ελλάδα δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα λόγου, όπως αναφέρουν τα tourkikanea.gr.

Δείτε, αυτή την στιγμή η Τουρκία έχει στην Συρία, πολύ σημαντικές μονάδες. Ο αριθμός των στρατιωτών που βρίσκονται στην Συρία είναι μεγαλύτερος από το σύνολο αυτών που βρίσκονται στο εξωτερικό σε άλλες χώρες. Και μάλιστα οι περισσότερες εξ αυτών είναι ειδικές δυνάμεις. Έχετε δηλαδή εκεί τις δυνάμεις σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

(Δείχνει την Ελλάδα)
Όταν σε αυτή την περιοχή, όταν κάποιοι έρχονται να βοηθήσουν κάποιον, αυτό σημαίνει πως σε αυτήν τη χώρα δόθηκε μια έξτρα αποστολή, ένα έξτρα καθήκον. Η αποστολή που δόθηκε στην Ελλάδα είναι στρατιωτική. Δεν υπάρχει σχέδιο το οποίο να μην αποκαλύπτεται. Και το πρώτο μέρος όπου αποκαλύφθηκε το σχέδιο τους ήταν η Αλεξανδρούπολη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.