Παραλήρημα από μειονοτικό δήμαρχο στην Ροδόπη: «Κάποια μέρα θα αγκαλιάσουμε τη μητέρα πατρίδα»!

Παραλήρημα από μειονοτικό δήμαρχο στην Ροδόπη: «Κάποια μέρα θα αγκαλιάσουμε τη μητέρα πατρίδα»!

Πρόκληση από τον μειονοτικό δήμαρχο Ιάσμου Ροδόπης Οντέρ Μουμίν, σ’ εκδήλωση αλυτρωτικού συλλόγου στην Τουρκία, με φόντο σημαίες της … «Ανεξάρτητης Θράκης».

Το περασμένο Σάββατο, και κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην ετήσια γενική συνέλευση του παραρτήματος Προύσας του αλυτρωτικού Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΒΤΤDD), ο μειονοτικός δήμαρχος Ιάσμου, προχώρησε σ΄ ένα πρωτοφανές ανθελληνικό παραλήρημα , δηλώνοντας «πίστη στον τουρκισμό του» και αποκαλύπτοντας πως εκλέχθηκε με τη βοήθεια τουρκοφρόνων της μειονότητας.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα έθεσε ως αποστολή της διοίκησής του στον δήμο Ιάσμου, τον «εναγκαλιασμό» του, με τη μητέρα πατρίδα. Δηλαδή την Τουρκία. Να σημειωθεί πως το 30% των κατοίκων του δήμου Ιάσμου είναι Χριστιανοί.

Επίσης κατά την ομιλία του, αποκάλεσε «Υπουργούς ΜΟΥ» τους Τούρκους υπουργούς κ.κ. Cavit Caglar και Hakan Cavusoglu ενώ κατηγόρησε επιπλέον την παράταξη του Ισμέτ Καδή στο δημοτικό συμβούλιο Ιάσμου πως «συνεργάζεται με τους Έλληνες» (σ.σ. παράταξη Αμούτζα) και γι’ αυτό όπως είπε «πρέπει να δώσουμε ένα τέλος σ’ αυτούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.